Bench Zwart + Grijs effen Vetbed + rvs cup

Vanaf 42.99

Wissen
Artikelnummer: 50-7076 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze complete set van bench, vetbed en drinkbakje van roestvrij staal is de perfecte oplossing voor elke hondeneigenaar. Met deze combinatie bent u voordelig uit en weet u zeker dat uw hond een fijne ligplaats heeft waarin hij veilig kan worden opgesloten.

De luxe en robuuste zwarte bench is in verschillende maten verkrijgbaar en beschikt standaard over twee deurtjes. Alleen het kleinste formaat – voor kleine rassen en puppy’s – heeft een enkel deurtje. De meegeleverde RVS drinkbak hangt aan het deurtje aan de voorkant, zodat het water makkelijk en snel is te verschonen. Bij een groter formaat bench krijgt u automatisch ook een groter formaat drinkbakje geleverd.

Het vetbed dat met deze set wordt meegeleverd is een vetbed met een effen grijze kleur. Dit is eenvoudig te reinigen omdat het gewoon in de wasmachine kan. Hou daarbij wel altijd een maximum temperatuur aan van 40 graden. Het vetbed is indien gewenst ook eenvoudig te verkleinen met een hobbymes.

Deze set van bench, vetbed en drinkbak is in verschillende formaten te koop. Er is dus een complete oplossing voor elke hond, van pup tot grote hondenrassen. Let wel even goed op de afmetingen voor u bestelt.