De service van een winkel met het gemak van online shoppen

Hondenstretcher Opvouwbaar Olijfgroen 69x69x20cm

Deze opvouwbare hondenstretcher is altijd handig om als hondenbaasje bij je te hebben. Hij neemt opgevouwen heel weinig ruimte in en is dus de ideale ligplek voor een hond als u wilt dat die even uit kan rusten. Bijvoorbeeld tijdens een lange wandeling! Maar ook als u een dagje op cursus bent met uw hond of natuurlijk samen op vakantie bent is deze hondenstretcher een fijne ligplek.

De stretcher kan binnen enkele seconden al worden uitgeklapt en opgezet. Helemaal uitgeklapt biedt de hondenstretcher genoeg ruimte aan een kleine tot middelgrote hond. Het maximale belastbare gewicht is 20 kg. Als u een zwaardere hond hebt doet u er goed aan een groter model hondenstretcher te kopen.

De stof die is gebruikt voor het liggedeelte zelf is polyester die is gevuld met een zachte vulling voor extra ligcomfort voor de hond. Uitgeklapt zijn de afmetingen van deze draagbare en opvouwbare hondenstretcher 69 x 69 x 20 cm. U krijgt er natuurlijk een handige draagtas bij. De kleur van de stretcher is: groen.

De waardering van www.smartforpets.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 425 reviews.