Reismand Transporter Gipsy 45 x 31 x 31 cm

12.95

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Reismand Transporter Gipsy 45 x 31 x 31 cm

Met de Duvo+ Buddies on the gooo producten ben je altijd veilig en comfortabel onderweg. Deze hippe transportbox is ideaal voor korte verplaatsingen met uw kleine hond. Voorzien van een handig handvat en de nodige ventilatieruimte. De grote deur met fast-lock sluiting is veilig voor elk type dier.

Let op! De weergegeven maten van onze benches zijn bruto maten zodat u een indicatie heeft van de grootte en de omvang van de bench wanneer u deze ergens tussen wilt plaatsen. De exacte maat kan dus soms enkele centimeters afwijken naar boven of naar beneden.

Een bench helpt bij het sneller zindelijk maken van uw pup. Maak de ruimte in de bench vooral niet te groot. Een pup zal niet snel zijn eigen nest willen bevuilen en daarom houdt je de slaapruimte in de bench zo klein mogelijk in het begin. Krijgt u pup van een groot ras dan is het raadzaam de bench (die in het begin nog veel te groot is) te verkleinen met bijvoorbeeld leeg kratje bier of iets anders waarmee u de slaapruimte in de bench kunt verkleinen.

Kenmerken:

  •  Voor korte verplaatsingen met uw kat of kleine hond
  • Grote deur met fast-lock sluiting
  •  Veilig en comfortabel onderweg
  •  Kleurrijk en trendy
  • Hygiënisch – afwasbaar
  • Reismand Transporter Gipsy 45 x 31 x 31 cm

Niet geschikt voor vliegtuigvervoer in bagageruim.

Kleur: Groen, Rood of Blauw

Kijk hier voor nog meer Benches

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!