Skip to main content

De service van een winkel met het gemak van online shoppen

Trimtafel Essegi luxe 90 x 60 x 77cm H +massieve banden.

Ruimte hoeft nooit meer een probleem te zijn met deze luxe Essegi opvouwbare trimtafel. Met de brede gele rubberen luchtbanden is de tafel ook heel geschikt om materialen mee te vervoeren. Bijvoorbeeld om spullen mee te nemen naar een hondenshow. Geheel vervaardigd uit alleen de beste materialen is deze opvouwbare trimtafel een aankoop die zich al snel terugbetaald in gemak!

Dat de Essegi opvouwbaar is heeft geen enkele invloed op de stabiliteit. Deze trimtafel is namelijk uitgevoerd met de beste materialen. De zware verchroomde poten met zwarte kunststof doppen zorgen ervoor dat de tafel altijd stevig staat. De grote luchtbanden maken het rijden enorm makkelijk. Ook over lastige ondergronden! De wielen kunnen overigens ook worden verwijderd.

Het tafelblad van 90 bij 60 cm is gemaakt van Chili Arauco grenen. Om te voorkomen dat een hond kan wegglijden zit er een rubberen toplaag op de tafel van 4 mm dik. De hoogte van een uitgevouwen Essegi is 77 cm. Een slanke maar stevige dissel zorgt ervoor dat de tafel altijd makkelijk te verrijden is. Het totaalgewicht van de Essegi Deluxe opvouwbare trimtafel is 22,5 kg.

De waardering van www.smartforpets.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 497 reviews.