Skip to main content

De service van een winkel met het gemak van online shoppen


 

Smart for Pets – dé online dierenwinkel voor al uw hondenbenodigdheden en snacks, voer en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Sinds de oprichting in 2018 is Smart for Pets dé online dierenwinkel waar huisdierbezitters voordelig dierenbenodigdheden kunnen kopen en waar wij altijd klaar staan als u even wilt overleggen of een vraag heeft voordat u iets gaat kopen. Met een assortiment van meer dan 1000 artikelen vind je bij Smart for Pets altijd wel het juiste product voor jouw hond. Ons doel is om producten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten tegen de best mogelijke prijs. 

Ruim assortiment hondensnacks en CAMAJE hondenvoer en natuurlijke bestrijdingsmiddelen

Smart for Pets is een van de weinige aanbieders van het CAMAJE hondenvoer. Een natuurlijk hondenvoer van Top kwaliteit voor een zeer goede prijs. In ons assortiment vind je hondensnacks en kauwbotten en trainings snacks.


Hondenbenodigdheden en -accessoires in allerlei soorten en maten

Smart for Pets is een online dierenwinkel met een persoonlijke touch. Geen vraag is ons te gek en we denken graag met u mee. Je vindt in onze webshop echt álles voor je hond! Van hondenmanden, -hokken, halsbanden, benches  tot speelgoed in allerlei soorten en voor ieder budget.

De waardering van www.smartforpets.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 567 reviews.