Skip to main content

De service van een winkel met het gemak van online shoppen

Over ons

Smart voor Pets is een familie bedrijf, ontstaan uit een passie voor honden.
 
“Een beter dagelijks leven creëren voor zoveel mogelijk dieren en hun baasjes”, dat is de visie van Smart for Pets.
Ons bedrijfsconcept is: “ De service van een dierenwinkel bieden met het gemak van online shoppen ”.
 
Onze labradors zijn sinds 1991 een vast onderdeel van onze familie. Wij fokken zo af en toe een nestje wat echt een familie happening is inclusief nachtelijke uurtjes op het luchtbed naast de pups in de woonkamer. Wij zoeken de beste baasjes uit voor onze pups. Met de nieuwe baasjes delen wij onze ervaring en tips, zodat de pup en baasjes een geweldig hondenleven tegemoet gaan. Wij staan altijd voor ze klaar ook als de pup al een grote volwassen hond geworden is. Het blijven toch een stukje onze puppy’s en die gaan ons aan het hart.
 
Dierenwelzijn en een gelukkig hondenleven staan bij ons op no 1 en wij doen er alles aan om dat te bewerkstelligen. Van het een kwam het ander, het begon met een hondenriempje die nieuwe baasjes bij ons konden kopen, toen een zak voer.
 
Nu een paar jaar later is het een “ online dierenspeciaalzaak” geworden met de service van een dierenwinkel en het gemak van online shoppen.
Vaak weten mensen niet precies welke maat ze het beste kunnen kopen, en dan wil je een eerlijk en goed advies. Dat is iets waar men altijd voor bij ons aan kan kloppen. Service is voor ons essentieel.
 
Het is ons doel om ervoor te zorgen dat wat je ook koopt, je niet alleen super tevreden bent over het product, maar ook over ons en onze service. Onze producten moeten altijd bijdragen aan een beter en mooier hondenleven en daar doen wij ons uiterste best voor.
De waardering van www.smartforpets.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 538 reviews.