Apporteerblok

Vanaf 5.99

Artikelnummer: BTZ-640900
Categorie:

Beschrijving

Het apporteerblok is een uitstekend hulpmiddel voor de hondensport. Het is een mooi afgewerkt, massief houten blok met afgeronde hoeken en het perfecte model voor het correct aanleren en vasthouden van een apporteersysteem.

De verschillende maten van het apporteerblok maken het geschikt voor diverse hondenrassen en niveaus in de hondensport. Zo zijn er maten beschikbaar van 135-150 gram tot 900-1000 gram, waardoor zowel kleine als grote honden gebruik kunnen maken van dit apporteerspeelgoed.

Het massief hout waarvan het apporteerblok is gemaakt, maakt het sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen. Dit zorgt ervoor dat je langdurig plezier kunt hebben van dit speelgoed. Bovendien draagt de mooie afwerking bij aan de duurzaamheid en esthetische waarde van het product.

De afgeronde hoeken van het apporteerblok zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Door deze afgeronde hoeken kan de hond het blok goed vastpakken zonder dat dit pijnlijk is voor zijn bek of tanden.

Het ontwerp van het apporteerblok is gericht op de behoeften van zowel baasjes als hun trouwe viervoeters. Voor baasjes biedt dit product een handige manier om hun hond te trainen in de juiste technieken voor de verschillende onderdelen binnen de hondensport. Voor honden biedt dit speelgoed uitdaging en vermaak en kan het bijdragen aan hun fysieke en mentale gezondheid.

Het apporteerblok is vooral geschikt voor honden die al bekend zijn met de basisprincipes van het apporteren. Het is een ideaal product voor hondenbezitters die serieus bezig zijn met de hondensport of voor trainers die hun pupillen willen trainen in deze discipline.

Het apporteerblok is mooi afgewerkt en heeft het perfecte model voor de hondensport.

  • Apporteer speelgoed
  • Massief hout
  • Afgeronde hoeken

Maten:

  • 135-150 gram
  • 235-250 gram
  • 350-400 gram
  • 600-650 gram
  • 900-1000 gram

Kijk hier voor nog meer apporteer speelgoed

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!