Benchkussen Nylon Zwart

15.95

Artikelnummer: 06-A12075-05
Categorieën: ,

Beschrijving

Comfort Benchkussen Nylon Zwart

Als baasje van een viervoeter weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw hond comfortabel te laten rusten en slapen. Een goede nachtrust is niet alleen essentieel voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, maar zorgt er ook voor dat hij of zij energiek en gelukkig blijft gedurende de dag.

Dit luxe kussen biedt uw hond niet alleen een zachte en comfortabele plek om te rusten, maar beschermt hem of haar ook tegen de koude harde vloer. Het Benchkussen Nylon Zwart is speciaal ontworpen om aan de behoeften van uw hond te voldoen en is dan ook ideaal voor gebruik in benches of als los kussen.

Duurzaam

De buitenhoes van dit benchkussen bestaat uit hoogwaardig nylon materiaal wat ervoor zorgt dat deze duurzaam is in gebruik. Hierdoor gaat het benchkussen lang mee en kunt u jarenlang genieten van de voordelen die dit kussen biedt aan uw huisdier.

Makkelijk schoon te maken

Naast dat dit kussen duurzaam is, is het ook gemakkelijk schoon te maken. De afritsbare hoes is simpel te verwijderen en kan in de wasmachine gewassen worden. Hierdoor blijft het benchkussen schoon en hygiënisch, wat essentieel is voor de gezondheid van uw hond.

Dit luxe kussen heeft een heerlijk zachte vulling waar uw viervoeter prins heerlijk op kan liggen. Uw hond ligt dan niet op de koude harde vloer.

De hoes van dit benchkussen is afritsbaar en is eenvoudig te reinigen.
Door zijn handige maten is dit kussen te gebruiken in veel benches.
Natuurlijk is dit kussen ook los te gebruiken.

  • Dikte 3 cm

Kijk hier voor Benches

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!