Flash light halsband USB – Groen

12.99

De kleurrijke hals- en leibanden met LED verlichting garanderen een optimale zichtbaarheid in het donker om er samen met uw hond veilig op uit te trekken.

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Flash Light Halsband USB – De Veilige Keuze voor Avondwandelingen met uw Hond

Als hondeneigenaar wilt u er zeker van zijn dat u en uw trouwe viervoeter veilig zijn tijdens avondwandelingen. Met de Flash Light Halsband USB in het groen, kunt u dit bereiken. Deze innovatieve halsband combineert functionaliteit met een trendy uitstraling, waardoor u en uw hond opvallen in het donker.

Optimale Zichtbaarheid tot wel 500 Meter

Dankzij de ingebouwde LED-verlichting biedt de Flash Light Halsband een uitzonderlijke zichtbaarheid tot maar liefst 500 meter. U kunt kiezen tussen een constant brandend licht of een knipperende modus, afhankelijk van uw voorkeur en de omstandigheden. Met deze halsband bent u verzekerd van een veilige wandeling, zelfs op de donkerste avonden.

Gebruiksvriendelijk en Aanpasbaar

De Flash Light Halsband is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De halsband is eenvoudig op maat te maken voor uw hond, zodat hij comfortabel en stevig zit. Bovendien is de halsband vervaardigd van duurzaam siliconen materiaal, wat betekent dat hij bestand is tegen de elementen en lang meegaat.

De kleurrijke hals- en leibanden met LED verlichting garanderen een optimale zichtbaarheid in het donker om er samen met uw hond veilig op uit te trekken. Praktisch in gebruik, aanpasbaar op maat van uw hond en bovendien oplaadbaar via USB.

  • Knipper- en constant licht (LED)
  • Lichtduur: constant licht: +/- 5 uren / knipperlicht: +/- 8 uren
  • Hoge zichtbaarheid tot op 500 m
  • USB oplaadbaar
  • Aanpasbare maat
  • Nylon
  • Kleur: Groen

Ook verkrijgbaar in blauw

Kijk hier voor nog meer halsbanden

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!