Flostouw

Vanaf 1.99

Artikelnummer: 48-22106
Categorie:

Beschrijving

Het flostouw is een populaire hondenspeeltje dat steeds meer in populariteit groeit. Het is gemaakt van stevig katoen en kan gebruikt worden voor verschillende spelletjes zoals apporteren en trekspelletjes. Daarnaast kan jouw hond ook lekker op het flostouw kauwen, wat ervoor zorgt dat het gebit en tandvlees gezond blijven.

Een belangrijk aspect van het gebruik van een flostouw is dat het onder toezicht moet gebeuren. Dit geldt vooral voor pups en jonge honden die nog niet volledig getraind zijn of de neiging hebben om te bijten. Het is daarom belangrijk om je hond te leren hoe hij of zij veilig met het flostouw kan spelen.

Het gebruik van een flostouw heeft vele voordelen voor jouw hond. Ten eerste helpt het bij de reiniging van het gebit en tandvlees. Door te kauwen op het touw wordt tandplak verwijderd en wordt de bloedcirculatie in het tandvlees gestimuleerd, waardoor ontstekingen worden voorkomen.

Het is belangrijk om een flostouw van goede kwaliteit aan te schaffen. Een flostouw moet stevig genoeg zijn om bestand te zijn tegen het krachtige kauwen van jouw hond. Kies daarom voor een touw dat gemaakt is van duurzame materialen zoals katoen of nylon. Bovendien moet het touw groot genoeg zijn zodat je hond er veilig op kan kauwen en spelen.

Geen kleur keuze mogelijk.

Maten:

  • S – 50 gram – 12 cm
  • M – 90 gram – 14 cm
  • L – 150-180 gram – 16 cm
  • XL – 300 gram – 20 cm
  • XXL – 470 gram – 45 cm

Kijk hier voor nog meer kauw speelgoed

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!