Honden Kam Groot

13.99

De kam pakt de losse haren aan in de huisdiervacht. De meeste kammen en borstels pakken de ondervacht niet aan.

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Honden Kam Groot

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk dat jouw trouwe viervoeter er altijd op en top uitziet. Een mooie, gezonde vacht is daarbij van groot belang. Maar het verzorgen van de vacht van je hond kan soms een hele klus zijn. Vooral wanneer je te maken hebt met een hond die veel losse haren verliest, zoals bijvoorbeeld bij rassen zoals de Berner Sennenhond, de Golden Retriever of de Duitse Herder. Gelukkig is er nu een oplossing: De Honden Kam Groot!

Deze kam is speciaal ontwikkeld om juist de onder vacht vrij van losse haren te maken. Veel kammen en borstels pakken namelijk alleen de bovenste laag van de vacht aan, waardoor er nog veel losse haren achterblijven in de onder vacht. Dit kan leiden tot vervelende klitten en zelfs tot huidproblemen.

Maar met de Honden Kam Groot hoef je niet meer bang te zijn voor deze problemen. Deze kam pakt namelijk alle losse haren aan, ook die in de onder vacht verstopt zitten. Hierdoor blijft niet alleen jouw huis haarvrijer, maar voorkom je ook dat jouw trouwe viervoeter last krijgt van klitten of irritaties.

Wat deze kam uniek maakt, is dat hij volledig pijnloos werkt en geen mesjes bevat die schade kunnen veroorzaken aan zowel vacht als huid. Door het speciale ontwerp wordt zelfs de natuurlijke vetlaag van de vacht gestimuleerd tijdens het borstelen wat zorgt voor een mooie, gezonde glans.

Handzaam

Daarnaast is De Honden Kam Groot ook nog eens erg handzaam in gebruik. Met zijn afmetingen van 7,5 x 16 cm ligt hij lekker in de hand en kun je hem gemakkelijk gebruiken om grote oppervlaktes te behandelen. Hierdoor ben je snel klaar met het borstelen van jouw hond en kun jij weer genieten van een stralende vacht.

De kam pakt de losse haren aan in de huisdiervacht. De meeste kammen en borstels pakken de onder vacht niet aan.

Deze kam is speciaal ontwikkeld om juist de onder vacht vrij van losse haren te maken. Pijnloos, zonder mesjes, en zonder dat huid en vacht worden beschadigd. Sterker nog: met de behandeling wordt de natuurlijke vetlaag van de vacht gestimuleerd, wat zorgt voor een mooie, gezonde glans.

  • 7,5  x 16 cm

Kijk hier voor nog meer vacht verzorging

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!