Aanbieding!

Hondenbadjas Microfiber

Vanaf 10.49

De Microfiber hondenbadjas is gemaakt van microvezel. De hondenbadjas is de perfecte beveiliging voor uw meubels, auto, muren en jezelf.

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Hondenbadjas Microfiber

Als hondenliefhebber weet u maar al te goed hoe vervelend het kan zijn wanneer uw trouwe viervoeter helemaal doorweekt thuiskomt na een zwempartij, wasbeurt of wandeling in de stromende regen. Niet alleen kan dit leiden tot natte meubels, vloeren en muren, maar uw hond kan ook langdurig last hebben van een vochtige vacht. Gelukkig is er nu een oplossing die zowel praktisch als comfortabel is – de Hondenbadjas Microfiber.

Deze innovatieve badjas is gemaakt van microvezelstof, wat bekend staat om zijn snelle vochtopname. In tegenstelling tot traditionele handdoeken of badjassen absorbeert microvezelstof vocht vele malen sneller en efficiënter. Dit betekent dat uw hond snel weer droog zal zijn en u zich geen zorgen hoeft te maken over natte plekken in huis.

Voordelen van de Hondenbadjas Microfiber:

1. Snel drogen: Dankzij het gebruik van microvezelstof wordt vocht snel geabsorbeerd, waardoor uw hond binnen no-time weer droog is. Dit betekent minder tijd besteed aan het afdrogen van uw huisdier en meer tijd om samen leuke dingen te doen.

2. Bescherming voor uw meubels, auto en muren: Door uw hond direct na een zwempartij, wasbeurt of wandeling in de regen in de Hondenbadjas Microfiber te hullen, voorkomt u natte en modderige afdrukken op uw meubels, autostoelen en muren. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite bij het schoonmaken, maar verlengt ook de levensduur van uw bezittingen.

  • Microvezel stof
  • Hoge absorptie

Maten:

  • M – 28 cm ruglengte
  • L – 40 cm ruglengte

Kijk hier voor nog meer honden badjassen

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!