Hondenvoerbak Inox Bella Rood

2.99

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Hondenvoerbak Inox Bella Rood

Hondenvoerbak Inox Bella met pootmotief is een prachtige en luxe roestvrijstalen hondenvoerbak die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in huis.

Of je nu een nieuwe eigenaar bent of al jaren ervaring hebt met het verzorgen van honden, Hondenvoerbak Inox Bella past bij elke levensstijl en elk budget.

Ontwerp en materiaal

Deze luxueuze hondenvoerbak heeft een mooi ontwerp met reliëfpatroon van pootafdrukken dat er niet alleen goed uitziet, maar ook praktisch is. De opstaande rand voorkomt morsen.

De Hondenvoerbak Inox Bella is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en langdurig in gebruik is. Het roestvrij staal is bestand tegen krassen, corrosie en vlekken, waardoor het makkelijk te reinigen is. Bovendien maakt dit materiaal het onmogelijk voor bacteriën om zich te nestelen in de bak.

Grootte

Hondenvoerbak Inox Bella komt in verschillende maten om aan de behoeften van jouw hond te voldoen.. Het is belangrijk om de juiste grootte voerbak te kiezen om ervoor te zorgen dat jouw hond comfortabel kan eten en drinken.

Onderhoud

Onderhoud van deze luxe hondenvoerbak is eenvoudig en gemakkelijk. De bak kan worden gereinigd met warm water en zeep en daarna grondig afgespoeld. Het roestvrij staal droogt snel op en laat geen vlekken achter, waardoor het er altijd schoon uitziet.

Bekijk hier ons totale assortiment drinkflessen/voerbakken!

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!