Aanbieding!

Julius-K9 Hondentuig Antraciet

39.99

Artikelnummer: Julius-K9-Antraciet
Categorie:

Beschrijving

Julius-K9 Hondentuig Antraciet

De Julius-K9 harnassen staat voor kwaliteit, veiligheid en modern design.

Het powertuig wordt vooral gekenmerkt door zijn geperfectioneerde ergonomische pasvorm. Terwijl andere tuigen vaak een lastige, ongelijkmatige trek aan de hals van uw hond veroorzaken, ligt het Julius-K9 powertuig op de borstkas en vereelt zo de belasting behoedzaam en gelijkmatig over het borstbeen. Op deze manier is het een perfect tuig voor hoge belasting bij o.a. samen sporten, uitstapjes in de vrije natuur of voor professioneel gebruik.

De binnenvoering van het robuuste, hoogwaardig verwerkte tuig bestaat uit ecotex, een ademend en huidvriendelijk materiaal.

Door de traploos verstelbare borst- en buikriem heeft het tuig een ideale pasvorm. De onbreekbare fixeergreep werd in een crashtest getest en is bijzonder stabiel.

Tevens zorgen de licht-reflecterende borstriem en naden voor extra veiligheid. Op het rugdeel van het powertuig is een roestvrijstalen ring voor het vastmaken van de hondenlijn bevestigd, voor comfortabel leiden van uw hond. Daaroverheen bevindt zich een handgreep (behalve bij de maten Baby 1 & 2), om de hond snel vast te pakken of kort te houden.

 

  • Innovatieve, sportieve uitstraling – dynamisch design
  • Ergonomische perfectie rond het lichaam
  • Ademend en huidvriendelijk binnenvoering van ecotex
  • Geharde bevestigingsgesp voor extra veiligheid en comfort
  • Reflecterende borstband en randbescherming

Maat:

  • Maat 4:                96 – 138 cm borstomvang

Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!