KONG Classic

Vanaf 5.99

Artikelnummer: KONG-Classic
Categorie:

Beschrijving

KONG Classic: Volledig natuurlijke rode rubberen formule voldoet aan alle instinctieve behoeften van honden en is ultra duurzaam.

Voor baasjes is er geen betere manier om hun harige vrienden bezig te houden dan met de KONG Classic. Dit klassieke rode rubberen speeltje is al meer dan vier decennia een begrip in het leven van honden. De unieke, volledig natuurlijke formule van rood rubber voldoet aan alle instinctieve behoeften van honden en is ultra-duurzaam, waardoor het het perfecte speeltje is voor elke hond.

De KONG Classic

De KONG Classic werd voor het eerst uitgebracht in 1976 door oprichter Joe Markham. Nadat hij zijn geliefde Duitse herder, Fritz, had zien spelen met een oud stuk touw dat hij had weggegooid, besloot Markham een duurzamer speeltje te maken dat zelfs de hardste kauwers kon weerstaan. Zijn missie was om een product te maken dat aan de behoeften van zelfs de meest actieve hond voldoet en toch veilig en leuk is.

Het resultaat was de KONG Classic. Een volledig natuurlijke formule van rood rubber, speciaal ontworpen voor de instinctieve behoeften van honden. De KONG Classic biedt urenlang vermaak en mentale stimulatie door middel van speeltijd. Wilt u het speelplezier verlengen? Zorg ervoor dat u de KONG vult met brokjes en een klodder pindakaas. Voor meer speelplezier, voeg KONG Snacks toe met KONG Easy Treat.

Als een van de meest populaire hondenspeeltjes op de markt vandaag, heeft de KONG Classic strenge testen doorstaan van zowel mensen als huisdieren. De uiterst duurzame constructie is bestand tegen zware kauwsessies zonder na verloop van tijd te breken of te verslijten. Perfect voor honden die extra stimulatie nodig hebben of graag ruw spelen!

Als het gaat om veiligheid, kunnen huisdiereigenaren er zeker van zijn dat hun hond veilig is wanneer hij met zijn nieuwe favoriete speeltje speelt, dankzij de niet-giftige materialen. Dit betekent niet alleen dat uw hond geen schadelijke kunststoffen of chemicaliën binnenkrijgt terwijl hij geniet van kwaliteitsspeeltijd, maar ook dat u geen extra opruimtaken heeft als hij klaar is!

Naast urenlang vermaak en mentale stimulatie door speelse activiteiten, kun je de Kong Classic ook op andere creatieve manieren gebruiken! Veel huisdiereigenaren vullen ze graag met traktaties zoals pindakaas of yoghurt, wat onafhankelijke eetgewoonten aanmoedigt en ze tegelijkertijd iets lekkers geeft! Je kunt deze traktaties zelfs invriezen voordat je ze serveert, zodat je pup kan genieten van een koele snack op warme zomerdagen!

Kortom, of u nu op zoek bent naar iets dat duurzaam genoeg is om bestand te zijn tegen harde kauwers of gewoon iets dat vermakelijk genoeg is om uw hond mentaal gestimuleerd te houden gedurende de hele dag – KONG Classics unieke volledig natuurlijke rode rubberen formule biedt precies wat elke huisdiereigenaar nodig heeft om hun harige vrienden gelukkig en gezond te houden!

 • Dit mentaal stimulerend speeltje biedt verrijking door in te spelen op de instinctieve behoeftes van de hond
 • KONG klassieke rode rubberformule voor gemiddelde kauwers
 • Onvoorspelbare veerkracht voor apporteerspelletjes
 • Zeer geschikt voor vulling met KONG Easy Treat of Snacks
 • Aanbevolen door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers wereldwijd
 • Natuurlijk Rubber

Maat & Lengte

 • XS – 5,7 cm
 • S – 7,6 cm
 • M – 8,8 cm
 • L – 10,1 cm
 • XL – 12,7 cm
 • XXL – 15,2 cm

Kijk hier voor het gehele assortiment van KONG

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!