Mystique Puppy Dummy 100g

6.25

Artikelnummer: PEFM102
Categorie:

Beschrijving

De Mystique Puppy Dummy voor pups en jonge honden vanaf de leeftijd van 7 weken

Puppy’s moeten worden aangemoedigd met spelletjes en speeltjes die passen bij hun leeftijd. De Mystique Puppy Dummy 100 gram is ideaal voor dit doel, want hij heeft het perfecte gewicht voor puppy’s en de vulling maakt hem zacht en comfortabel om vast te houden.

De vorm van de dummy stimuleert de hond om hem in het midden vast te pakken, wat belangrijk is voor een goede training. De combinatie van twee kleuren helpt ook om hun aandacht langer bij de dummy te houden.

Het canvas materiaal is sterk genoeg om niet snel stuk te gaan, zelfs als uw pup er iets te hard op bijt. Hij is ook geschikt voor gebruik op het droge dankzij de speciale vulling. Let op, het is geen speelgoed om buiten de oefeningen mee te spelen.

Als u wilt dat uw pup nog meer interesse krijgt in het apporteren met deze dummy, kunt u er wildgeurdruppels aan toevoegen, zodat hij er nog meer door geïntrigeerd raakt. Zo creëert u een leuke ervaring en traint u tegelijkertijd uw pup!

De Mystique Puppy Dummy 100 gram is speciaal ontworpen voor puppies en jonge honden vanaf 7 weken die tandjes krijgen – zodat ze plezier hebben terwijl ze leren hoe ze dummy’s moeten apporteren zonder dat ze daar een afkeer van krijgen!

De dummy’s zijn niet geschikt om te trekken.

Kenmerken

– ontworpen om honden te introduceren bij het ophalen
– volledig geschikt voor honden bij het ontwikkelen van de tanden voor volwassenen
– asymmetrische vorm
– hoge kwaliteit
– sterk en duurzaam canvas
– kan gearomatiseerd worden met dierlijke geuren
– voor puppy’s en jonge honden vanaf 7 weken oud

Afmetingen: lengte ca. 20 cm

Gewicht: 100 gram

Ook voor puppy’s onze wild dummie en de konijnedummie.

Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!