Mystique Dummy “Standard” 500 gram

7.95

De Groene Dummy wordt vaak gebruikt bij SJP proeven

Artikelnummer: S106
Categorie:

Beschrijving

Mystique Dummy “Standard” 500 gram

Mystique Dummy Standard 500 gram is de meest gebruikte dummy, vooral voor workingtests, verschillende wedstrijden en trainingen. Deze dummy is in voldoet aan de vereisten van workingtests en andere dummytests. Het gebruik van de dummy is echter niet bedoeld om mee te trekken.

We gebruiken een ergonomische plastic werpgrip voor eenvoudig werpen. De dummy is gevuld met een speciale vulling zodat deze op het land en in het water kan worden gebruikt. Dankzij de vorm van de dummy is het ophalen veel gemakkelijker en comfortabeler voor honden. Het kan worden gebruikt met geuren om een meer realistische training te bieden of om training interessanter te maken voor uw hond.

Deze dummy’s zijn specifiek ontworpen voor jachttraining en vereisen een zogenaamde “zachte mond”, wat betekent dat uw hond niet te hard bijt en daardoor het wild of de dummy beschadigt.

De Mystique Dummy is een ideale keuze voor hondentrainers en eigenaren die op zoek zijn naar een hoogwaardige dummy om de vaardigheden en het gedrag van hun honden te verbeteren. Met zijn duurzame materialen, ergonomisch ontwerp en mogelijkheid om geuren toe te voegen, biedt deze dummy alles wat u nodig heeft voor effectieve jachttraining. Met een lengte van ongeveer 25 cm en een gewicht van 500 gram is deze dummy perfect geschikt voor honden vanaf 6 maanden.

De dummy’s zijn niet geschikt om mee te spelen of te trekken.

Kenmerken

  • voor dagelijks gebruik
  • hoge kwaliteit
  • sterk en duurzaam canvas
  • ergonomische kunststof werpgrip
  • bruikbaarheid op het land en in het water
  • kan worden gebruikt met geuren voor meer realistische training
  • voldoet aan de vereisten van workingtests en andere dummytests
  • geschikt voor honden ouder dan 6 maanden

Afmetingen: lengte ca. 25 cm, ø ca. 6,5 cm

Gewicht: 500 gram

Kleuren: groen, oranje, en wit

Kijk hier voor alle nog meer canvas dummy’s!

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!