Mystique Nylon halsband profi 25mm Khaki

Vanaf 7.29

Artikelnummer: NCP25/KHAKI
Categorie:

Beschrijving

Mystique Nylon halsband profi 25mm Khaki

De Mystique nylon halsband profi is een professionele halsband die ideaal is voor trainingen of gewoon voor dagelijkse wandelingen met uw hond. De halsband is gemaakt van sterk nylon materiaal en heeft een duurzame plastic gesp die gemakkelijk te sluiten en te openen is.

Wat deze halsband onderscheidt van andere soorten is dat het dubbel gelaagd en stevig genaaid is. Dit maakt dat de halsband zeer duurzaam is. Dit maakt het niet alleen comfortabeler voor uw hond, maar ook aangenaam voor uw handen tijdens het vasthouden van de halsband.

De kleuren van de halsband komen overeen met de kleuren van onze Mystique Nylon lijnen. Hierdoor kunt u een perfecte match creëren tussen de halsband en de lijn van uw keuze.

Voordelen

  • Gemaakt van sterk nylon materiaal: Het gebruik van hoogwaardig nylon zorgt ervoor dat de halsband lang meegaat zonder aan kwaliteit in te leveren.
  • Dubbellaags: De dubbele laag nylon en stevige stiksels maken de halsband extra sterk en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat uw hond veilig is en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele breuken of scheuren.
  • Duurzame materialen: Naast het sterke nylon materiaal, is de plastic gesp van de halsband ook zeer duurzaam. Het kan gemakkelijk herhaaldelijk worden geopend en gesloten zonder dat het slijtage vertoont.

Materiaal: nylon riem

Kleur: khaki

Lengtes: 30-40 cm, 40-50 cm, 50-60 cm, 55-65 cm

Breedte: 25 mm

Kijk hier voor nog meer halsbanden

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!