Retrieverlijn – Jachtlijn met Stop Freestyle 130 cm-13 mm

14.99

Artikelnummer: 22-95953-E-10

Beschrijving

Retrieverlijn – Jachtlijn met Stop Freestyle 130 cm-13 mm

De Retriever Lijn Freestyle is een stevige 13 mm dikke universele riem uitstekend geschikt voor werk in het veld of voor shows. Met een lengte van 130 cm biedt deze lijn voldoende bewegingsvrijheid voor je hond tijdens activiteiten.

Deze lijn is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het koord is fijn gevlochten om optimaal comfort te bieden aan zowel de hond als de eigenaar. Daarnaast zorgt de fijne vlechting ook voor maximale stevigheid, waardoor je erop kunt vertrouwen dat de lijn niet snel zal breken.

Een belangrijk kenmerk van de Retriever Lijn Freestyle is de metalen veiligheidsstop. Deze stop voorkomt dat je hond zich kan verstrikken in het koord tijdens het dragen van de lijn. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en veiligheid tijdens het gebruik.

Vuil en vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de lijn er altijd schoon en fris uitziet. Daarnaast voelt het materiaal zeer zacht en soepel aan, wat het comfort voor zowel jou als je hond verhoogt.

Deze lijn is met name geschikt voor hondeneigenaren die hun trouwe viervoeter graag meenemen naar buitenactiviteiten zoals jachttrainingen, shows of gewoon voor dagelijkse wandelingen in het park. Met zijn duurzaamheid, veiligheidsstop en comfortabele eigenschappen biedt de Retriever Lijn Freestyle alles wat je nodig hebt in een riem.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kijk hier voor nog meer jachtlijnen

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!