RVS Emmer

Vanaf 4.99

Zeer gemakkelijk om uw huisdier te voorzien van schoon water tijdens zijn verblijf in een bench of tijdens transport.

De emmer heeft 1 vlakke kant, zodat hij stabiel blijft hangen tegen een vlakke zijde van de bench.

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

RVS Emmer

Huisdieren zijn voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het gezin. Het is dan ook belangrijk om goed voor ze te zorgen, zeker wanneer ze tijdelijk in een bench verblijven of tijdens transport. Een van de belangrijkste aspecten hiervan is het voorzien van schoon drinkwater, maar dit kan nogal een uitdaging zijn. Gelukkig biedt de RVS emmer hierin uitkomst.

Deze roestvrij staal emmer is speciaal ontworpen om het geven van water aan huisdieren tijdens hun verblijf in een bench of tijdens transport zo gemakkelijk mogelijk te maken. De emmer heeft namelijk één vlakke kant, waardoor hij stabiel blijft hangen tegen een vlakke zijde van de bench. Dit voorkomt dat de emmer omvalt en het water door de hele bench verspreid wordt.

Daarnaast is de RVS emmer gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS), wat ervoor zorgt dat hij duurzaam en hygiënisch is. Roestvrij staal staat erom bekend dat het niet corrodeert of roest, waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich te nestelen en zo infecties bij uw huisdier kunnen veroorzaken.

Er zijn twee verschillende maten beschikbaar: 11 cm hoog met een doorsnede van 13 cm en 1,05 liter inhoud en 15 cm hoog met een doorsnede van 16 cm en 2,15 liter inhoud. Dit maakt de emmers geschikt voor verschillende soorten huisdieren en hoeveelheden water die nodig zijn tijdens hun verblijf in de bench of tijdens transport.

De emmer heeft 1 vlakke kant, zodat hij stabiel blijft hangen tegen een vlakke zijde van de bench.

  • RVS Emmer – 12 cm hoog – Lengte 14 cm – breedte 14 cm – 0.95 Ltr
  • RVS Emmer – 15 cm hoog – Lengte 14 cm – breedte 14 cm – 1.89 Ltr

Bekijk hier ons totale assortiment drinkflessen/voerbakken!

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!