RVS Voerbak Anti Slip

3.49

RVS Voerbak Anti-Slip RVS voerbak en/of drinkbak met anti-sliprand om het schuiven van de rvs bak tegen te gaan. RVS voerbakken zijn sterk in gebruik en roesten niet.

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

RVS Voerbak Anti Slip

Als je op zoek bent naar een goede voer- of drinkbak voor jouw huisdier, dan is er één materiaal dat zeker de moeite waard is om te overwegen: roestvrij staal. RVS voerbakken en drinkbakken hebben namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen zoals plastic of keramiek.

Hygiëne

Een van de belangrijkste voordelen van RVS voer- en drinkbakken is dat ze ontzettend hygiënisch zijn. Roestvrij staal is namelijk heel makkelijk schoon te maken en kan bovendien goed tegen hoge temperaturen. Hierdoor kun je de bak gemakkelijk reinigen met warm water en een sopje, maar ook in de vaatwasser plaatsen zonder dat het materiaal beschadigt raakt. Dit maakt het bijzonder geschikt als je meerdere huisdieren hebt die elk hun eigen bak gebruiken.

Bovendien zijn RVS bakjes minder vatbaar voor bacteriën. Hierdoor blijft er geen bacteriegroei achter wat weer kan leiden tot gezondheidsproblemen bij uw huisdier.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk voordeel van RVS voer- en drinkbakken is de duurzaamheid. Roestvrij staal is ontzettend sterk en kan goed tegen een stootje. Het materiaal krast niet snel, waardoor het er na jaren gebruik nog steeds als nieuw uit kan zien. Bovendien zijn RVS bakjes minder gevoelig voor verkleuring of vervorming dan bijvoorbeeld plastic bakjes

RVS voerbak en/of drinkbak met anti-sliprand om het schuiven van de rvs bak tegen te gaan.

RVS voerbakken zijn sterk in gebruik en roesten niet.

  • 17 cm bovenkant, 23 cm onderkant – 1 Liter

Bekijk hier ons totale assortiment drinkflessen/voerbakken!

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!