Sliplooplijn Leer Bruin 160 cm

Vanaf 13.95

Artikelnummer: 15-5341R.121607

Beschrijving

Sliplooplijn Leer Bruin 160 cm

De Sliplooplijn Leer Bruin is een hoogwaardige en functionele hondenriem gemaakt van zacht leer. Met een lengte van 160 cm biedt deze lijn voldoende bewegingsruimte voor uw hond terwijl u toch controle behoudt.

Eén van de belangrijkste kenmerken van deze sliplooplijn is het feit dat het bestaat uit één stuk leer. Dit betekent dat er geen naden of verbindingen zijn die kunnen breken of zwak worden na verloop van tijd. Hierdoor heeft u een duurzame en betrouwbare lijn die lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Deze sliplooplijn is eenvoudig in gebruik. U haalt het uiteinde van de lijn door de ring en past de lengte aan op basis van de grootte van uw hond. Hierdoor heeft u altijd een passende lijn voor uw hond, ongeacht het formaat. Dit maakt deze lijn geschikt voor zowel kleine als grote hondenrassen.

Een ander voordeel van deze sliplooplijn is de corrigeerfunctie. Wanneer uw hond te hard trekt of zich misdraagt, zal de lijn automatisch aantrekken en druk uitoefenen op de nek van uw hond. Dit zorgt voor een duidelijk signaal dat bepaald gedrag niet gewenst is en kan helpen bij het trainen en corrigeren van uw hond.

  • Softleer heeft de eigenschap dat het altijd soepel blijft onder alle weersomstandigheden.
  • Sterk, en comfortabel.

 

Kijk hier voor nog meer jachtlijnen

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!