Trimtafel voor Buggy Petstro L en XL

64.99

Op voorraad

Beschrijving

Trimtafel voor Buggy Petstro L en XL

Het trimblad bovenop is ideaal om te gebruiken tijdens het evenement , om je hond heerlijk in de beste showconditie op zijn mooist te laten worden.

Petstro Buggy:

Ideaal om met uw hond een heerlijke wandeling te maken, maar in buggy vorm ook zeer veel gebruikt voor hondenshows en evenementen en dagelijks vervoer van uw hond of honden.

Aan de voorzijde voorzien van een zwenkwiel waardoor in gebruik als hondenbuggy de kar erg prettig loopt en goed wendbaar is in bochten.
De cabine is gemakkelijk inklapbaar waardoor de kar ook makkelijk mee te nemen is.

Aan de voor-, achterzijde en bovenzijde zit een opening met ritssluiting. De opening aan de achterkant maakt het in en uitstappen gemakkelijk.

Er zitten aan de bovenkant, zijkanten en aan de voorkant ramen voor een goed uitzicht. De ramen aan de bovenkant en voorkant kunnen worden geopend met een rits. De duwstang is te verstellen op verschillende hoogten. De honden buggy is eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap. De banden zijn bij levering nog niet opgepompt.

Aan de achterzijde zijn 3 handige opbergvakjes om een drinkfles, beloning voor uw hond, maar ook uw eigen spullen makkelijk in op kunt bergen.

Kenmerken:

  • Afmeting: 75 x 39 x 2 cm
  • Gewicht: 3 kilo
  • Max. belastbaar gewicht 15kg
  • Er zijn verschillende modellen, bevestiging kan er anders uitzien

Kijk hier voor de Hondenbuggy’s

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!