Vetbed Bruin met Witte Grote Voetprint anti-slip – 30 mm

Vanaf 8.49

Artikelnummer: GP01
Categorie:

Beschrijving

Dit Vetbed Bruin met Witte Grote Voetprint latex anti-slip is een zeer goede kwaliteit dik vetbed en daardoor erg comfortabel  voor uw hond.  Vetbedden zijn ideaal voor in de mand, bench of achter in de auto. Dankzij de latex antisliplaag aan de onderkant blijft dit premium vetbed altijd op zijn plaats liggen, zelfs wanneer u het stofzuigt.

Een prettige bijkomstigheid is dat vlooien en teken een hekel hebben aan vetbedden, u zult ze dus ook niet snel aantreffen in de bench of mand als u er een vetbed in hebt liggen.

Nieuwe vetbedden kunnen op het begin iets pluizen. Na 1 of 2 keer wassen pluist het vetbed niet meer.

Dit Vetbed Bruin met Witte Grote Voetprint latex anti-slip is altijd heerlijk warm doordat dit Vetbed Bruin met Witte Grote Voetprint latex anti-slip de lichaamswarmte opslaat. Het vetbed is wel water doorlatend. Als uw hond nat is en op het vetbed gaat liggen, zal het water naar beneden zakken en voelt het vetbed weer droog aan. Zo voorkomt u dat uw hond op een natte ondergrond ligt.

Verder is dit vetbed anti-allergeen en door zijn robuuste ontwerp ook geschikt voor honden die wat ruwer met hun vetbed omgaan.

Het Vetbed Bruin met Witte Grote Voetprint latex anti-slip kan prima in de wasmachine worden gewassen op maximaal 60 graden.
Het vetbed kan ook in de droger, maar dan wel alleen op de koude stand. Vanwege het gebruikte natuurproduct latex is het af te raden om een vetbed in de zon te drogen te hangen.

Dit vetbed heeft een dikte van 30 mm en voelt erg zacht aan.

De grootste maat heeft aan 2 kanten ca. 5cm zelf kant. De 2 kleinere maten aan 1 kant ca. 5cm. Wij laten de zelfkant(en) eraan zitten, omdat de meeste mensen de extra 5 of 10’cm wel prettig vinden. Indien gewenst kunt u de zelfkant heel simpel verwijderen door deze eraf te knippen.

Ideaal voor puppy’s, in de bench of in de werpkist.

  • Zacht en gemakkelijk voor de hond
  • Slaat de warmte op
  • Laat water door
  • Anti-allergeen
  • Zeer robuust
  • Stevige Kwaliteit
  • Dikte van 30 mm

Hebt u een vetbed in een afwijkende maat nodig? Maak dan gebruik van onze extra service en wij zorgen dat u uw vetbed in de gewenste maat thuisbezorgd krijgt. Stuur uw verzoek naar info@smartforpets.nl.

Andere print? Bekijk hier ons totale assortiment vetbedden!

Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!