Vinyl Bal

1.79

De vinyl bal van Duvo+ is gemaakt uit zeer stevige vinyl, waardoor het ook zeer duurzaam is.

Artikelnummer: N/B
Categorieën: ,

Beschrijving

Vinyl Bal

De vinyl bal heeft een helder en opvallend ontwerp dat zowel u als uw hond zal boeien. Dankzij de ronde vorm is het speeltje ideaal voor apporteren en ravotten. Bovendien is het een zeer duurzaam speeltje dankzij het sterke vinylmateriaal dat voor de constructie is gebruikt. Wanneer uw hond in het speeltje bijt maakt het een leuk piepend geluid waardoor hij nog meer zal willen blijven spelen.

Het ronde ontwerp maakt het ideaal voor apporteer- en stoeispelletjes, omdat het gemakkelijk kan worden rondgegooid. Bovendien is hij door zijn heldere kleurstelling gemakkelijk te herkennen, zelfs in lang gras of dicht struikgewas. Deze bal heeft ook een ontwerp met schattige pootjes en botjes reliëf dat een extra niveau van interesse toevoegt – waardoor hij nog aantrekkelijker wordt voor honden die graag met speelgoed spelen.

De stevige vinylconstructie zorgt ervoor dat hij veel ruw spel aankan zonder snel te breken of te scheuren – zodat u gerust kunt zijn dat uw hond veilig is terwijl hij speelt. En als uw hond in het speeltje bijt, maakt het een piepend geluid – voor extra opwinding en betrokkenheid tijdens het spelen. Al met al zorgt deze bal zeker voor urenlang vermaak voor uw pup – hoe onstuimig hij ook is!

  • Speeltje met pootjes en botjes reliëf
  • Met piepgeluid
  • Geen kleurkeuze mogelijk
  • ∅ 6 cm

Kijk hier voor het gehele assortiment van vinyl speelgoed

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!