Bench Topmast Zwart pvc lade – 2 deuren

Vanaf 43.99

Artikelnummer: 35-YD105-05-1
Categorieën: ,

Beschrijving

Bench Topmast Zwart pvc lade – 2 deuren

Let op! De weergegeven maten van onze benches zijn bruto maten zodat u een indicatie heeft van de grootte en de omvang van de bench wanneer u deze ergens tussen wilt plaatsen. De exacte maat kan dus soms enkele centimeters afwijken naar boven of naar beneden.

Krijgt u binnenkort een pup? Dan raden wij u altijd aan een bench aan te schaffen. Een hondenbench heeft zowel voor u als voor de pup een aantal grote voordelen. In tegenstelling tot wat u soms hoort of wellicht zelf denkt is een bench voor de hond helemaal geen straf en geeft de bench uw hond juist een veilig en vertrouwd gevoel. Enkele voordelen van een bench:

Geen schade aan interieur, schoenen of andere zaken. Pups bijten de eerste maanden nogal graag (jeuk door wisselende tanden) en sommige pups en jonge honden zijn van nature echte slopers.

Een bench helpt bij het sneller zindelijk maken van uw pup. Maak de ruimte in de bench vooral niet te groot. Een pup zal niet snel zijn eigen nest willen bevuilen en daarom houdt je de slaapruimte in de bench zo klein mogelijk in het begin. Krijgt u pup van een groot ras dan is het raadzaam de bench (die in het begin nog veel te groot is) te verkleinen met bijvoorbeeld leeg kratje bier of iets anders waarmee u de slaapruimte in de bench kunt verkleinen.

U kunt uw pup ook even een tijdje alleen laten in de bench wanneer u van huis gaat zonder dat u het risico loopt dat kabels worden doorgebeten of andere vernielingen worden toegebracht.
Uw pup zal zeer snel wennen aan de bench, vaak binnen een week tot 3 weken. U zult merken dat wanneer de bench open staat hij/zij er uit zichzelf in zal gaan liggen. Het is zijn eigen veilgie en vertrouwde plaats geworden.

Deze bench heeft 2 deuren.
Inclusief 1 PVC lade, die gemakkelijk is uit te schuiven.

Leverbaar in 6 verschillende maten.
De bench is opklapbaar.
Scharnierpunten van de bench: De deuren draaien van links naar rechts ! De scharnierpunten zijn dus rechts.

 

Kijk hier voor nog meer Benches

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!