Mystique Dummy “Ball Marking” 150g

7.49

Artikelnummer: DBM-150
Categorie:

Beschrijving

Mystique Dummy “Ball Marking” 150 gram

De Mystique® Dummy Ball Marking wordt exclusief door Mystique ontwikkeld. Het biedt een alternatief voor de tennisbal of andere gebruikelijke dummy’s.
Het is bedoeld voor honden van alle leeftijden. Door zijn kleinere formaat en hoge snelheid is het voor honden moeilijker om het te vinden. En dat helpt bij het verbeteren van hun jacht- en markeervaardigheden en het traint ook hun aandacht.
Met behulp van twee verschillende kleuren is de dummy-bal beter zichtbaar voor uw hond, ongeacht de achtergrond waarin u traint. Met een speciaal touw kunt u lange afstanden en hoge snelheden bereiken.

Geoptimaliseerd voor gehoorzaamheid, incl. stabiliteit training. Dankzij het afneembare touw is het niet alleen geschikt voor trainingen, maar ook om met je hond in de natuur te wandelen. Daardoor is het dus een must-have item voor alle hondenliefhebbers.
De dummy is gemaakt van voldoende sterk en duurzaam canvas en het kan worden gearomatiseerd met geuren. En omdat het een speciale vulling bevat, blijft het drijven in het water waardoor het ook geschikt is voor watertraining.

De dummy’s zijn speciaal ontworpen voor de jachttraining.
Basisvereiste voor training is een zogenaamde zachte mond, die voorkomt dat de bal wordt beschadigd door een te sterke beet en daarom onbruikbaar is.

De dummy’s zijn niet geschikt om te trekken.

– algemeen bruikbaar voor dagelijkse training en wandelen in de natuur
– verbetert de aandacht, jacht- en markeervaardigheden van de hond
– geoptimaliseerd voor gehoorzaamheid, incl. stabiliteit training.
– speciaal afneembaar touw
– van hoge kwaliteit
– sterk en duurzaam canvas
– geschikt voor veld- of watertraining
– kan ook gearomatiseerd worden met geuren
– voor honden van elke leeftijd

ca. 13 cm

Ook verkrijgbaar Mystique Dummy Bal Marking 300 gram