Benchhoes Topmast Zwart

18.95

Artikelnummer: 35-YD120-61-Benchcover
Categorieën: ,

Beschrijving

Benchhoes Topmast Zwart

Hondenliefhebbers zijn altijd op zoek naar manieren om hun trouwe viervoeter een comfortabele en veilige plek te bieden. Een bench is daarvoor de perfecte oplossing, vooral voor honden die nog getraind moeten worden of die zich graag terugtrekken in hun eigen ruimte. Maar net als alle andere dingen heeft ook een bench onderhoud nodig en moet deze schoon gehouden worden.

De juiste maat

Voordat je een Benchhoes Topmast zwart aanschaft, is het belangrijk om de juiste maat te bepalen voor jouw bench. Meet hiervoor de breedte, lengte en hoogte van je bench op zodat je zeker weet dat de hoes past. Gelukkig zijn er verschillende maten beschikbaar waardoor er altijd wel één geschikt is voor jouw bench.

Benchhoes Topmast zwart over is een beschermhoes speciaal ontworpen voor zwarte benches in verschillende maten met PVC lade. Deze benchhoes beschermt je bench tegen vuil, stof en krassen en geeft je hond een rustige plek om te ontspannen.

Deze benchhoes is geschikt voor zwarte benches, in diverse maten met PVC Lade.

Meet altijd eerst uw bench op, zodat u weet dat de benchhoes past.

Geef je hond op elk gewenst moment een rustige plek, zodat deze niet onnodig wordt gestoord.

De beschermhoes is door middel van stevige klittenband aan 2 zijden vast te zetten, zodat je de kooi half kunt verduisteren.

Kijk hier voor Benches

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen updates!