Kauwstaaf 12,5 cm

Vanaf 0.69

Artikelnummer: 16221
Categorie:

Beschrijving

Kauwstaaf 12,5 cm: Een Lekkere Snack voor de Gezondheid van het Gebit van uw Hond

De Kauwstaaf 12,5 cm is een heerlijke snack gemaakt van gedroogde runderhuid, speciaal ontworpen om uw hond te verwennen en tegelijkertijd de gezondheid van zijn gebit te bevorderen. Het is algemeen bekend dat het kauwen, bijten en knagen op kauwsnacks het gebit van een hond gezond en krachtig houdt. Maar wat maakt deze kauwstaaf zo bijzonder?

Bevredigt het Kauwinstinct van uw Hond

Honden hebben van nature een sterk kauwinstinct. Dit instinct komt voort uit hun oorspronkelijke behoefte om voedsel te verwerken en hun territorium af te bakenen. Door uw hond regelmatig een kauwstaaf aan te bieden, geeft u hem de kans om zijn natuurlijke gedrag uit te oefenen. Hierdoor zal hij zich voldaan voelen en minder geneigd zijn om op andere objecten in huis te gaan kauwen.

Gemaakt van Runderhuid voor Tandversterking

De Kauwstaaf 12,5 cm is gemaakt van hoogwaardige gedroogde runderhuid. Runderhuid is een natuurlijk en smakelijk materiaal dat niet alleen lekker is voor uw hond, maar ook helpt bij het versterken van zijn tanden en gebit. Het kauwen op de staaf zorgt voor wrijving tussen de tanden, wat helpt bij het verwijderen van tandplak en tandsteen. Hierdoor blijven de tanden schoon en gezond.

  • Bevredigt kauwinstinct van de hond
  • Runderhuid
  • Ter versterking van tanden en gebit
  • 12,5 cm
  • 20-30 gram

Kijk hier voor nog meer kauwbotten

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!