Geperst Been

Vanaf 0.89

Geperst buffelhuidbeen / hondenbot van A-kwaliteit

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Geperst Been

Geperst been buffelhuidbotten, ook wel bekend als geperste hondenbotten, zijn een populaire keuze onder hondenbezitters vanwege hun duurzaamheid en tandverzorgende eigenschappen. Deze botten worden gemaakt van hoogwaardige buffelhuid en ondergaan een speciaal persproces om ze steviger te maken.

Waarom kiezen voor geperst been?

Een van de belangrijkste redenen waarom hondenbezitters kiezen voor geperste buffelhuidbotten is omdat ze lang meegaan. Het persproces waaraan deze botten worden onderworpen, maakt ze steviger en duurzamer dan traditionele rauwe botten. Dit betekent dat je hond er langer plezier van kan hebben zonder dat het bot snel verslijt of splintert.

Bovendien is het kauwen op geperst been goed voor de tandgezondheid van je hond. Het kauwproces helpt bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, wat kan bijdragen aan gezondere tanden en tandvlees. Daarnaast kan het kauwen op een bot helpen bij het verminderen van stress en verveling bij je hond, waardoor ongewenst gedrag wordt verminderd.

Geperst been is gemaakt van 100% buffelhuid en bevat geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Het persproces maakt het bot harder en steviger, waardoor het minder snel breekt of splintert. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je hond tijdens het kauwen op dit type bot.

Bovendien zijn geperste buffelhuidbotten verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van verschillende hondenrassen te voldoen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van beschikbare maten:

  • 10 cm – 33 gram
  • 13 cm – 60 gram
  • 15 cm – 75 gram
  • 21 cm – 170 gram
  • 25 cm – 230 gram
  • 30 cm – 420 gram

Kijk hier voor nog meer kauwbotten

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!