KONG Extreme

Vanaf 8.99

Artikelnummer: KONG-Extreme
Categorie:

Beschrijving

KONG Extreme: Het ultieme kauwspeeltje voor de meest duurzame honden

Ben je op zoek naar een hondenspeeltje dat zelfs het meest extreme kauwer aankan? Zo ja, dan is de KONG Extreme de perfecte keuze voor jouw pup. Dit sterke en duurzame speeltje is ontworpen om zelfs de hardste kauwers te weerstaan en zorgt voor urenlang vermaak en voldoening. Met zijn unieke vorm en constructie voldoet het ook aan de instinctieve behoeften van honden en helpt het hen de lange dagen binnen door te komen. Lees verder voor meer informatie over dit geweldige speeltje en waarom het een must-have is voor elke huisdiereigenaar met een actieve kauwer.

 

Wat is de KONG Extreme?

De KONG Extreme is een ultra-duurzaam rubberen kauwspeeltje, speciaal ontworpen voor zware kauwers. Het heeft een unieke vorm die bestaat uit twee grote ballen verbonden door een kleine cilinder ertussen. Door het ontwerp kunnen honden het ene uiteinde van de bal vasthouden terwijl ze hun tanden gebruiken om stukjes uit het andere uiteinde uit te snoepen. Het materiaal zelf is gemaakt van een speciaal soort rubber genaamd “KONG rubber” dat bekend staat om zijn kracht en vermogen om weerstand te bieden aan harde kauwers.

 

Voordelen van het gebruik van de KONG Extreme

Bij het kiezen van speelgoed voor je hond moet veiligheid altijd bovenaan je lijstje staan – vooral als je een zware kauwer hebt die graag dingen kapot kauwt! Gelukkig zijn alle KONG producten ontworpen met veiligheid in gedachten en getest door professionals voordat ze in de winkelschappen worden gelegd. Naast de veiligheid zijn er nog verschillende andere voordelen verbonden aan het gebruik van dit type kauwspeeltje:

– Duurzaamheid – Zoals hierboven vermeld, is de KONG Extreme gemaakt van supersterk KONG-rubber, waardoor het voor pups ongelooflijk moeilijk is om het stuk te scheuren of te vernielen tijdens speelsessies. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van dit speeltje na een paar dagen, zoals sommige anderen!

– Mentale stimulatie – Niet alleen houdt het spelen met dit duurzame kauwspeeltje uw hond bezig en gestimuleerd terwijl ze binnen zitten op regenachtige dagen; maar het helpt ook hun natuurlijke instinctieve behoeften te bevredigen! Door honden te voorzien van iets veiligs maar uitdagends om op te bijten (zoals dit speeltje), kunt u mogelijk destructief gedrag elders naartoe leiden om ze de hele dag bezig en tevreden te houden.

– Verscheidenheid – Een ander voordeel van het hebben van meerdere KONG speeltjes (waaronder deze) is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende niveaus van hardheid, afhankelijk van de uitdaging die je je hond wilt bieden tijdens het spelen. Als je bijvoorbeeld een extreem agressieve kauwer hebt die extra sterke materialen nodig heeft, dan is de “Extreme Black” versie misschien het meest geschikt voor zijn behoeften, omdat deze types een nog grotere duurzaamheid bieden dan de gewone versies!

Hoe de KONG Extreme te gebruiken

Het gebruik van dit duurzame kauwspeeltje is niet ingewikkeld. Vul het gewoon met traktaties of brokjes zoals KONG Snacks of KONG Easy Treat. En laat je hond zijn gang gaan! Als u bovendien een extra uitdaging wilt op het gebied van mentale stimulatie, kunt u gevulde Kongs ‘s nachts invriezen. Hierdoor gaat het eten langzamer en het terugvinden van lekkernijen moeilijker door de ijzige textuur zodra ze weer op kamertemperatuur zijn ontdooid! Vergeet niet om bevroren KONGS niet te lang te laten liggen, want anders zouden zich binnenin bacteriën kunnen vormen die later tot gezondheidsrisico’s kunnen leiden. Dus controleer regelmatig terwijl uw harige vriend geniet van zijn/haar met lekkers gevulde snacksessie in plaats van hem/haar alleen te laten zonder toezicht totdat hij/zij helemaal klaar is.

Kortom: toegang hebben tot een duurzaam maar veilig hondenkauwspeeltje zoals de KONG Extreme kan ongelooflijk nuttig zijn bij het beheersen van moeilijke kauwgewoonten bij huisdieren. Vooral tijdens periodes waarin veel binnenactiviteiten nodig zijn vanwege bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden buiten.

 • De KONG zwarte rubberformule is speciaal ontworpen voor krachtige kauwers
 • Onvoorspelbare veerkracht voor apporteerspelletjes
 • Zeer geschikt voor vulling met KONG Easy Treat of Snacks
 • Wereldwijd aanbevolen door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers
 • Natuurlijke rubber en met trots gemaakt in de USA
 • Bevries met de favoriete smaken van uw hond voor langdurig speelplezier

Maat & Lengte

 • S – 7,6 cm
 • M – 8,8 cm
 • L – 10,1 cm
 • XL – 12,7 cm
 • XXL – 15,2 cm

Kijk hier voor het gehele assortiment van KONG

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!