KONG Puppy

Vanaf 5.99

Artikelnummer: KONG-Puppy
Categorie:

Beschrijving

Het KONG Puppy hondenspeelgoed is een geweldige manier om je jonge pup door de tandjes heen te helpen. De unieke rubberen formule is speciaal ontworpen voor groeiende puppy’s en hun gevoelige tandvlees, waardoor het een ideaal kauwspeeltje is voor de eerste levensmaanden. Hier bekijken we waarom KONG puppy speelgoed zo geweldig is, hoe het kan helpen bij het doorkomen van tandjes en voor welke activiteiten je het kunt gebruiken met je pup. Zorg ervoor dat u het speeltje vult met puppybrokjes en een scheutje pindakaas. Voor meer speelplezier, voeg KONG Puppy Snacks en KONG Puppy Easy Treat toe.

Waarom KONG Puppy Speelgoed?

KONG puppy speelgoed is gemaakt van volledig natuurlijk rubber dat zachter is dan alle andere producten in de KONG-lijn. Dit betekent dat het geen schade toebrengt aan het gevoelige tandvlees van je puppy als hij erop kauwt en ermee speelt. Bovendien is het rubber ook ongelooflijk duurzaam en in staat om agressief kauwen te weerstaan zonder te breken of uit elkaar te vallen. Dit maakt ze perfect voor de eerste dagen van doorkomende tandjes, wanneer puppy’s geneigd zijn op alles wat ze zien te kauwen!

Wat zijn de voordelen van KONG Puppy Speelgoed?
KONG Puppy speelgoed bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere producten op de markt. Ten eerste helpen ze pijnlijk tandvlees te verzachten, terwijl ze je pup urenlang vermaak bieden. Bovendien kunnen ze zelfs helpen om goede kauwgewoonten aan te leren door hun energie in iets veiligs en aanvaardbaars te steken in plaats van in meubels of andere voorwerpen in huis. Tot slot gaat dit speelgoed door zijn duurzaamheid veel langer mee dan ander kauwspeelgoed op de markt.

Het KONG Puppy hondenspeelgoed is een uitstekende keuze voor eigenaren van huisdieren die iets veilig en toch duurzaam genoeg willen om agressief kauwen tijdens tandjesfasen aan te kunnen. Het biedt verschillende voordelen waaronder het verzachten van pijnlijk tandvlees terwijl het urenlang vermaak biedt. En het helpt puppies bij het leren van belangrijke lessen zoals probleemoplossende vaardigheden samen met geduld. Bovendien is het dankzij de unieke, volledig natuurlijke rubberformule zachter dan elk ander product in de lijn. waardoor het ideaal is voor jonge pups en hun zich ontwikkelende mondjes, dus geen zorgen meer over het veroorzaken van schade tijdens het samen spelen!

 • Leert passend kauwgedrag aan terwijl het mentale verrijking biedt
 • Zachte rubberen formule is ontworpen voor puppytanden en ‐tandvlees
 • Onvoorspelbare stuitering tijdens apporteerspelletjes
 • Zeer geschikt voor vulling met KONG Puppy Easy Treat of Snacks
 • Aanbevolen door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers wereldwijd
 • Natuurlijke rubber en met trots gemaakt in de USA .
 • Bevries met de favoriete smaken van uw puppy voor langdurig speelplezier

Maat & Lengte

 • XS – 5,7 cm
 • S – 7,6 cm
 • M – 8,6 cm
 • L – 10,1 cm

Kijk hier voor het gehele assortiment van KONG

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!