Mystique Dummy Bal met vacht

Vanaf 17.99

Artikelnummer: DBFF
Categorieën: ,

Beschrijving

Mystique Dummy Bal met vacht

De Mystique® Dummy Bal wordt exclusief door Mystique ontwikkeld.

Het biedt een alternatief voor de tennisbal of andere gebruikelijke dummy’s. Het gebruik van de dummy is echter niet bedoeld om mee te trekken.

Door zijn kleinere formaat en hoge snelheid is het voor honden moeilijker om het te vinden, wat helpt om hun jachtvaardigheden te verbeteren en het traint ook hun aandacht.

Met een speciaal touw bereik je lange afstanden en hoge snelheden. Geoptimaliseerd voor gehoorzaamheid, incl. stabiliteit training.

Dankzij het afneembare touw is het niet alleen geschikt voor trainingen, maar ook om met je hond in de natuur te wandelen en het is dus een must-have item voor alle hondenliefhebbers.

Je kunt het gebruiken in plaats van tennisballen en na het verwijderen van het touw wordt de aandacht van je hond volledig op de dummy gevestigd.

De dummy is gemaakt van voldoende sterk en duurzaam canvas. Het kan worden gebruikt met geuren om een meer realistische training te bieden of om training interessanter te maken voor uw hond. En omdat het een speciale vulling bevat, blijft het in het water drijven waardoor het ook geschikt is voor watertraining.

Deze dummy’s zijn specifiek ontworpen voor jachttraining en vereisen een zogenaamde “zachte mond”, wat betekent dat uw hond niet te hard bijt en daardoor het wild of de dummy beschadigt.

De dummy’s zijn niet geschikt om te trekken.

– algemeen bruikbaar voor dagelijkse training en wandelen in de natuur
– verbetert de aandacht, jacht- en markeervaardigheden van de hond
– geoptimaliseerd voor gehoorzaamheid, incl. stabiliteit training.
– speciaal afneembaar touw
– van hoge kwaliteit
– sterk en duurzaam canvas
– geschikt voor veld- of watertraining
– mogelijkheid om het te aromatiseren met geuren
– voor honden van elke leeftijd

Kijk hier voor alle nog meer dummy ballen!

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!