Mystique Dummy Standard 250g

6.95

Artikelnummer: S102
Categorie:

Beschrijving

Mystique Dummy Standard 250g is hoofdzakelijk gemaakt voor de pups, jonge dieren, kleinere rassen en onervaren honden. Dummy is gemaakt van hoogwaardig canvas, heeft een kortere vorm en is afgerond voor een betere grip.

Mystique  Dummy

De Mystique Dummy Standard 250g is gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor hij bestand is tegen slijtage. Het heeft ook een extra beschermingslaag bij de naden, zodat het meerdere worpen kan doorstaan zonder schade. De dummy is gevuld met een speciaal materiaal dat hem zijn lichtgewicht eigenschappen geeft en hem ook drijvend maakt in het water.

Bovendien is de pocket dummy voorzien van een handvat, zodat u hem kunt vasthouden tijdens het gooien en apporteren. Het handvat zorgt ook voor extra grip bij het gooien en zorgen ervoor dat de dummy goed blijft liggen, zelfs als hij met kracht wordt gegooid.

Met onze wild geurdruppels kunt u aan de dummy een geuren toevoegen voor meer realistische trainingssessies. Hierdoor raakt u uw hond vertrouwd met de wildgeur tijdens apporteertrainingen.

Verschillende maten

Bovendien is dit product verkrijgbaar in drie verschillende maten – klein (ideaal voor puppies), middelgroot (ideaal voor honden van kleinere rassen) en groot (ideaal voor honden van grotere rassen). Dit zorgt ervoor dat uw hond een comfortabele pasvorm krijgt tijdens het apporteren of het apporteren van prooien op het land of in het water.

De Mystique Dummy “Standaard” 250g is ontworpen om zowel binnen als buiten te worden gebruikt, waardoor hij geschikt is voor allerlei weersomstandigheden, waaronder extreme temperaturen en natte oppervlakken zoals vijvers of meren. Zolang u de dummy de dummy weer goed laat drogen, hoeft u zich geen zorgen te maken over schade door regen of andere elementen zoals sneeuw of modder.

Al met al is dit een geweldig product voor iedereen die op zoek is naar een lichtgewicht maar duurzame Mystique Dummy “Standaard” 250g die hem kan helpen zijn hond effectief te trainen, waar hij ook heen gaat!

De dummy’s zijn niet geschikt om te trekken.

Kenmerken

– voor dagelijks gebruik
– van hoge kwaliteit
– sterk en duurzaam canvas
– Ergnonomische plastic werpgrip
– bruikbaarheid op het land en in het water
– kan worden gearomatiseerd met geuren
– voor puppy’s, jongeren en onervaren honden, kleinere hondenrassen

Kleuren: groen, oranje en wit.

Afmetingen: lengte ca. 20 cm, ø ca. 5,5 cm

Gewicht: 250 g

Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!