Mystique Konijnendummy

Vanaf 17.49

Artikelnummer: 0043509
Categorie:

Beschrijving

Mystique Konijnendummy

De Mystique Konijnendummy is geweldig voor het trainen van uw pup en kan gemakkelijk in uw zak worden meegenomen tijdens het wandelen, waardoor hij bijzonder handig is. Hij is perfect voor volwassen honden en helpt hun jachtvaardigheden te verbeteren. Deze dummy is bedekt met bont, waardoor het dier eraan went om haar in zijn bek te hebben, en kan worden geparfumeerd met dierengeuren om de training nog succesvoller te maken.

De realistische vorm van de Mistique Konijnendummy helpt de hond te leren hoe deze dieren bewegen om ze later in het wild beter te kunnen opsporen. Zijn vacht laat de hond toe zijn zintuigen af te stemmen op de natuur zodat hij efficiënter een prooi kan vinden tijdens de jacht.

Over het geheel genomen biedt de Mystique Konijnendummy gebruikers een geweldige manier om hun pups te leren hoe ze het beste kunnen zoeken naar wilde dieren tijdens de jacht, zonder al te veel geld of tijd uit te geven. Met zijn lichte gewicht en zakvriendelijke formaat zorgt dit item ervoor dat gebruikers nooit meer een belangrijk onderdeel van hun trainingsroutine vergeten!

Mystique Konijnendummy met vacht is een van onze bestsellers en wordt gebruikt als basisuitrusting voor elke vorm van dummy-trainingen.

Deze Mystique konijnendummy is ideaal voor iedereen die niet de mogelijkheid heeft om te trainen met echt wild. Deze konijnendummy kan worden gearomatiseerd met dierlijke geuren en omdat het bedekt is met bont, helpt het ook om te wennen aan het hebben van haren in zijn mond.

De dummy is gemaakt van sterk canvas en is bruikbaar voor landtraining. Een kort en afgeronde dummy. Dit helpt de hond om de dummy goed in het midden vast te houden tijdens het apporteren.

Kenmerken

  • voor dagelijkse training
  • van hoge kwaliteit
  • basisuitrusting voor trainingen
  • helpt honden wennen aan haren in de mond
  • traint de aandacht en jachtvaardigheden van honden
  • sterk canvas
  • ergonomische kunststof werpgrip
  • voor honden vanaf 6 maanden oud

Gewicht: 250 g – ca. 10 cm/ø ca. 5,5 cm , 500 g – ca. 25 cm/ø ca. 6,5 cm , 1000 g -ca. 33 cm/ø ca. 8,5 cm

De kleur van het konijn kan afwijken van de foto.

Konijnen geur druppels is een erg natuurgetrouwe geur die uw hond niet van echt kan onderscheiden. Onze geuren bevatten natuurlijke muskus en andere dierlijke extracten om uw hond effectief te conditioneren voor alle soorten jacht.

Ook verkrijgbaar in 150 gram

Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!