Poepzakjeshouder + 20 poepzakjes Roze

1.99

Artikelnummer: 48-506608
Categorie:

Beschrijving

Poepzakjeshouder + 20 poepzakjes

Als hondeneigenaar weet je dat het uitlaten van je viervoeter meer inhoudt dan alleen een wandeling maken. Het netjes houden van de omgeving hoort er ook bij. Daarom is de poepzakjeshouder met 20 bijbehorende poepzakjes dé oplossing voor elke hondeneigenaar.

Het opruimen van hondenpoep is niet alleen een teken van goed burgerschap, maar in veel gebieden ook een wettelijke verplichting. Met een handige poepzakjeshouder ben je altijd voorbereid en draag je bij aan een schone en veilige omgeving voor iedereen.

Gemakkelijk Bevestigen en Meenemen

De poepzakjeshouder is ontworpen voor gemak en efficiëntie. Je bevestigt hem eenvoudig aan je riem of de hondenlijn, waardoor je handen vrij blijven en je de zakjes altijd binnen handbereik hebt. Dit maakt het opruimen van hondenpoep sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren.

Bij elke poepzakjeshouder worden 20 poepzakjes geleverd, zodat je altijd een voldoende voorraad bij je hebt. Of je nu een korte wandeling maakt of een lang avontuur tegemoet gaat met je viervoeter.

Voordelen

  • Altijd Voorbereid: Met deze combinatie ben je altijd klaar om de poep van je hond op een hygiënische manier op te ruimen.
  • Gemakkelijke Bevestiging: De houder kan eenvoudig worden bevestigd aan een riem of hondenlijn, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot de zakjes.
  • Stijlvol Ontwerp: De roze kleur geeft een vrolijke en modieuze twist aan een alledaags product.
  • Duurzaam Materiaal: De houder en zakjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze niet snel zullen scheuren of beschadigen.
  • Hygiënische Oplossing: Door het gebruik van deze poepzakjes draag je bij aan een schone en veilige omgeving voor mens en dier.

Specificaties

  • inclusief rolletje met 20 poepzakjes
  • verkrijgbaar in de kleur roze

Kijk hier voor nog meer soorten poepzakjes(houders)

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!