Trixie Tekentang

1.99

Artikelnummer: 23820
Categorieën: ,

Beschrijving

Trixie Tekentang: Gemakkelijk om mee te nemen met vakantie of tijdens de wandeling in het bos

Het verwijderen van teken is een belangrijke taak voor elke hondenbezitter. Teken kunnen namelijk ernstige ziektes overdragen, zoals de ziekte van Lyme. Daarom is het belangrijk om altijd een tekentang bij de hand te hebben wanneer je met je hond op pad gaat. De Trixie Tekentang is een uitstekende keuze als het gaat om het veilig verwijderen van teken.

De Trixie Tekentang is gemaakt van kunststof en heeft een lengte van 9 cm. Het compacte formaat maakt deze tang gemakkelijk om mee te nemen tijdens vakanties en wandelingen in het bos. Bovendien is de Trixie Tekentang verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, roze en blauw. Zo kun je zelf kiezen welke kleur het beste bij jou en je hond past.

Het gebruik van de Trixie Tekentang is eenvoudig en effectief. Plaats de tang zo dicht mogelijk op de huid rondom de teek en knijp voorzichtig samen totdat de teek loskomt. Zorg ervoor dat je geen druk uitoefent op het lichaam van de teek, aangezien dit kan leiden tot het achterblijven van delen van de teek in de huid of zelfs tot het breken van de teek.

Een groot voordeel van de Trixie Tekentang ten opzichte van andere tekentangen is dat deze tang de teek in zijn geheel verwijdert, inclusief het hoofd. Dit vermindert het risico op infecties en ontstekingen aanzienlijk. Bovendien zorgt de vorm van de tang ervoor dat je de teek stevig vast kunt pakken zonder deze te pletten of samen te drukken.

Voor het veilig verwijderen van teken.

  • 9 cm
  • kunststof
  • wit, zwart, roze of blauw

Kijk hier voor nog meer vacht verzorging

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!