Trixie RVS Voerbak

Vanaf 1.49

Artikelnummer: N/B
Categorie:

Beschrijving

Trixie RVS Voerbak

Als je op zoek bent naar een goede voer- of drinkbak voor jouw huisdier, dan is er één materiaal dat zeker de moeite waard is om te overwegen: roestvrij staal. RVS voerbakken en drinkbakken hebben namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen zoals plastic of keramiek.

Hygiëne

Een van de belangrijkste voordelen van RVS voer- en drinkbakken is dat ze ontzettend hygiënisch zijn. Roestvrij staal is namelijk heel makkelijk schoon te maken en kan bovendien goed tegen hoge temperaturen. Hierdoor kun je de bak gemakkelijk reinigen met warm water en een sopje, maar ook in de vaatwasser plaatsen zonder dat het materiaal beschadigt raakt. Dit maakt het bijzonder geschikt als je meerdere huisdieren hebt die elk hun eigen bak gebruiken.

Bovendien zijn RVS bakjes minder vatbaar voor bacteriën. Hierdoor blijft er geen bacteriegroei achter wat weer kan leiden tot gezondheidsproblemen bij uw huisdier.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk voordeel van RVS voer- en drinkbakken is de duurzaamheid. Roestvrij staal is ontzettend sterk en kan goed tegen een stootje. Het materiaal krast niet snel, waardoor het er na jaren gebruik nog steeds als nieuw uit kan zien. Bovendien zijn RVS bakjes minder gevoelig voor verkleuring of vervorming dan bijvoorbeeld plastic bakjes.

Daarnaast zijn ze ontzettend sterk in gebruik waardoor deze voer- en drinkbakken jaren mee zullen gaan!

Extra informatie;

RVS Voerbak voor Honden 11 cm bovenkant, 6 cm onderkant – 0,2 Ltr
RVS Voerbak voor Honden 13 cm  bovenkant, 9 cm onderkant – 0,45 Ltr
RVS Voerbak voor Honden 17 cm bovenkant, 11 cm onderkant – 0,75 Ltr
RVS Voerbak voor Honden 21 cm bovenkant, 15 cm onderkant- 1,8 Ltr
RVS Voerbak voor Honden 24 cm bovenkant, 19 cm onderkant – 2,8 Ltr
RVS Voerbak voor Honden 29 cm bovenkant, 23 cm onderkant – 4.5 Ltr

 

Bekijk hier ons totale assortiment drinkflessen/voerbakken!

 Volg ons op  Facebook voor de leukste aanbiedingen!